مایکروفر چیست؟

اجاق مایکروویو یکی از لوازم خانگی است که انقلابی در آشپزخانه های مدرن خانه ایجاد می کند.

این یک روش سریع برای تهیه غذا با استفاده از تشعشعات الکترومغناطیسی خاص است که اشیا را از داخل گرم می کند.

در درجه اول برای گرم کردن سریع مواد غذایی طراحی و استفاده می شود.

و برای کارهای وقت گیر مانند آب کردن کره یا گرم کردن آب ایده آل است.

برخلاف فرهای سنتی، مایکروویوها غذای خود را از داخل می پزند نه از بیرون.

اگرچه در ابتدا در آشپزخانه های تجاری مورد استفاده قرار می گرفت، اما امروزه در خانه ها و محل کار محبوبیت بیشتری دارد.

اجاق مایکروویو چگونه کار می کند؟

مایکروویو با ارسال امواج الکترومغناطیسی با فرکانس 2.24 گیگاهرتز و طول موج 12.2 سانتی متر از طریق غذا کار می کند.

این به نوبه خود باعث ارتعاش مولکول های آب در غذا و اصطکاک سایر مولکول های آب باعث گرم شدن آن می شود.

طرز پخت غذا از داخل در مایکروویو به این صورت است. نمایندگی لوازم خانگی بوش در ایران

به همین دلیل، غذاهای منجمد و غذاهای خشک (مانند برنج) کم پخته می شوند:

اجسام مرطوب و غیر مرطوب منجمد به سرعت یا به طور یکنواخت به تشعشعات مایکروویو پاسخ نمی دهند. ب

برای پخت و پز یکنواخت تر، بسیاری از مایکروویوها دارای یک صفحه گردان هستند که غذا را در حین پخت و پز می چرخاند.

قطعات و لوازم جانبی مایکروفر

همه مایکروفرها دارای چندین ویژگی اساسی هستند.

این شامل فیوز است که سیم برق را به هم وصل می کند.

در صورت گرم شدن بیش از حد یا اتصال کوتاه می تواند مایکروویو را خاموش کند.

سپس یک ترانسفورماتور ولتاژ بالا وجود دارد که برق را به دستگاه بعدی یعنی مگنترون منتقل می کند.

این دو بخش برای تنظیم سطح تابش مایکروویو مورد نیاز برای پخت و پز استفاده می شود.

تشعشعات مایکروویو تولید شده در مگنترون توسط یک وسیله هدایت موج که در بالای حفره اجاق قرار دارد به آنجا هدایت می شود.

سپس تشعشعات مایکروویو از میان تیغه های چرخان میکسر عبور می کند و غذا را حمام می کند و باعث گرم شدن آن می شود.

دیواره های محفظه فر از فلز ساخته شده تا نور داخل غذا را منعکس کند.

تمامی اجاق های مایکروفر مدرن دارای کلید ایمنی هستند. هر بار که درب فر باز می شود، تمام قدرت مایکروویو را خاموش می کند.

اجاق های مایکروفر دارای تایمرهایی هستند که پس از مدت زمان مشخصی به طور خودکار مایکروویو را خاموش می کنند.

اکثر فرهای مدرن دارای تایمر، تایمر دیجیتال و میزهای چرخشی هستند که می توانند غذا را در حین پخت و پز بچرخانند.

فرهای مدرن را می توان با صفحه کلید برنامه ریزی کرد.

اجاق های مایکروویو همچنین می توانند قفسه ها و سنسورهای قابل جابجایی داشته باشند که برای جلوگیری از گرمای بیش از حد طراحی شده اند.

انواع مختلف مایکروفر

اجاق مایکروویو با مقاومت الکتریکی اولین باری بود که وارد بازار شد.

از آن زمان، مایکروویوهای بدون نسخه (OTR) و مایکروویوهای زیر کابینتی نیز وارد بازار شدند.

اگرچه فضای با ارزشی را اشغال می کنند، اما مزیت آن این است که در صورت لزوم می توان آنها را از خانه ای به خانه دیگر منتقل کرد.

OTR و اجاق‌های مایکروویو کابینتی باعث صرفه‌جویی در فضای پیشخوان می‌شوند، اما می‌توانند گران‌تر، مشکل‌ساز باشند و نیاز به نصب توسط متخصص دارند.

اجاق‌های مایکروویو کانوکشن دارای عناصر گرمایشی و فن‌های گرمایشی هستند که غذا را از بیرون و همچنین از داخل می‌پزند و غذا را در دمای بیرون می‌پزند.

بهره وری انرژی

میزان توان مصرفی اجاق های مایکروویو معمولا بین 750 تا 1100 وات متغیر است.

از یخچال بلندتر اما از اتو لباس پایین تر است.

مصرف کیلووات ساعت در هر واحد حدود 200 کیلووات ساعت است که بیشتر از یک تلویزیون رنگی است اما کمتر از یک اجاق گاز برقی است.

برای جوشاندن یک فنجان آب، اجاق مایکروویو 25 درصد بیشتر از اجاق گاز برقی انرژی مصرف می کند.

با این حال، این تفاوت کمتر از یک دلار مصرف انرژی در سال است

از طرفی گرم کردن غذا در مایکروویو 80 درصد انرژی کمتری نسبت به گرم کردن مجدد آن در فر معمولی مصرف می کند.

این از این ایده حمایت می کند که یکی از مزایای اصلی مایکروویو گرم کردن غذا یا پختن قسمت های کوچکتر است.

مزایای استفاده از مایکروفر

اجاق های مایکروویو سریعتر از اجاق های معمولی پخته و گرم می شوند.

برخی از ویتامین ها هنگام پختن در اجاق مایکروویو نسبت به هنگام پختن در اجاق معمولی حفظ می شوند.

زیرا زمان پخت طولانی تر باعث از بین رفتن مواد مغذی مفید غذا می شود.

اجاق‌های مایکروویو فقط از برق، گاز یا زغال سنگ یا نفت استفاده نمی‌کنند و ردپای کربن آن‌ها را کاهش می‌دهند.

این آلودگی فراتر از آلودگی ایجاد شده توسط تولید برق را از بین می برد.

موجودات مضر زمان کمتری برای رشد در غذاهای مایکروویو دارند

زیرا این غذا به سرعت به دمای بالایی رسیده و می توان آن را بلافاصله سرو کرد.

ویژگی های امنیتی

مطابق با مقررات سازمان غذا و داروی ایالات متحده، تمام اجاق های مایکروویو مدرن با کلیدهای خاموش اضافی طراحی شده اند.

که به محض باز شدن در، فرآیند مایکروفر را متوقف می کند.

برخی از آنها دارای حسگرهایی هستند که میزان بخار یا درجه حرارت را تشخیص می دهند و در نقطه خاصی پخت را متوقف می کنند تا از خشک شدن غذا جلوگیری کنند.

مایکروویوها نیز باید مقررات دولتی را رعایت کنند

این بدان معنی است که آنها نمی توانند بیش از 5 میلی لیتر تابش در هر سانتی متر مربع بیش از 2 اینچ از واحد ساطع کنند.

این خدمات ماکروویو بوش از آسیب رساندن به هادی های الکتریکی جلوگیری می کند.